Avis: Henrik Hansen i dialog med AGF

ODENSE: OB’s nuværende assistenttræner, Henrik Hansen, sættes i forbindelse med ligarivalerne fra AGF.

Det erfarer Sport Fyn onsdag.

Ifølge avisen er der dialog mellem parterne.

Aarhusianerne mangler en permanent assistenttræner til sommer, når Johnny Mølbys kontrakt udløber, og her skulle Henrik Hansen altså være den oplagte løsning, forstås.

I mellemtiden er der usikkerhed i Odense om, hvem der i næste sæson skal stå med ansvaret. I øjeblikket er Michael Hemmingsen fungerende cheftræner, mens også Tonny Hermansen er hevet ind som midlertidig assistenttræner.

OB har hyret konsulentfirmaet OneNexus med Allan Gaarde i spidsen til at afsøge, hvordan trænerteamet skal tage sig ud fra den kommende sæson.

Ifølge SportFyn er Henrik Hansen også i spil som en af kandidaterne til at overtage cheftrænerposten i OB, ligesom han også kan fortsætte i sin rolle som assistenttræner, selvom der skulle komme en ny mand ved roret, skriver avisen.

Henrik Hansens kontrakt med OB udløber til sommer, og han kan derfor forhandle med andre klubber om en kontrakt allerede nu.

Den tidligere AC Horsens-, OB og SønderjyskE-veteran må vurderes som et hedt emne hos mange Superliga-klubber, idet han til sommer har færdiggjort det højeste kursus for en træner i UEFA-regi, A-licensen.

Leave a Reply Cancel reply