OB stjæler sejren i de døende minutter

OB slog fredag eftermiddag noget overraskende FC Midtjylland med 2-1 i Superligaens første runde.

Fynboernes mål blev sat ind af Bashkim Kadrii i det 15. minut og Jørgen Skjelvik i tillægstiden.

Rundt om kampen

Vicemestrene indbød til dans på eget græstæppe fredag eftermiddag.

5.000 tilskuere var lukket ind i ulvenes hule, der var gloende varm.

I begyndelsen var der en tæt og intens atmosfære. Det var lige indtil Bashkim Kadrii på bedste Bashkim Kadrii-vis lukkede munden på de fremmødte midtjyder et kvarter inde i kampen. Offensivspilleren stod pludselig fri – en situation, han selv havde bragt sig i, efter at have chippet bolden over en FCM-forsvarer. Derefter fortsatte han sin kløgtighed med et resolut spark mod det højre hjørne. Afslutningen ramte stolpen, hvorfra den gik i mål.

Første halvleg bar generelt præg af mange tekniske fejl, og en afbrudt rytme og en del tidsudtræk fra OB-spillerne gjorde det svært for hjemmeholdet at skabe noget brugbart.

I pausen fik vi sambamusik at høre. Måske efter ønske fra de mange brasilianere, der efterhånden optager en del pladser i truppen. Hverken Charles eller Juninho var dog i truppen (de mangler arbejdstilladelse), men det var Evander, og det var formentlig ham, som de musikalske rytmer var henvendt til.

Det var dog Pione Sisto, der udlignede for midtjyderne. Med et tørt hug med sin højre fod udplacerede han Oliver Christensen. Dermed stod der 1-1 efter en lille times spil.

Midtjyderne fortsatte dog det massive pres, og det føltes som, om der var mere under opsejling. I første omgang kom der dog ikke mere ud af det.

Til sidst kom åbenbaringen for OB. Jørgen Skjelvik sendte et hjørnespark indover uden appel, men en FCM’er ramte den vist på vejen ind.

 

Leave a Reply Cancel reply