Kadrii efter sejren i Herning: Det skal nok blive bedre

Bashkim Kadrii stod for et af OB’s to mål, da fynboerne fredag aften noget overraskende besejrede FC Midtjylland med 2-1.

– Vi er på udebane i Midtjylland, så vi vidste, vi ville blive presset ned, men vi forsvarer helt vanvittigt godt. Vi skaber en masse chancer, som vi normalt ikke gør heroppe. Det var godt at se, lyder det fra OB’s målscorer til 1-0.

Især presspillet er noget, OB’erne har trænet gevaldigt i løbet af sommeropstarten, og præstationerne vil kun blive bedre herfra, mener den 30-årige offensivspiller.

– Vi lykkes godt med at presse højt i starten. Issam (Jebali, red.) har en kæmpe chance, hvor vi presser og de laver en fejl. I perioder var det godt, og i perioder var det mindre godt. Men vi skal bare blive ved, vi har kun været i gang i fire uger. Det skal nok blive bedre, siger Kadrii.

Om Skjelviks mærkværdige mål

– Jeg ser det ikke 100 procent. Jeg ser bare, at Jørgen laver et lorte-hjørnespark, og så misser en af deres en clearing, og så går den ind, så det var sindssygt godt, fortæller Bashkim Kadrii.

Bashkim Kadrii møder sin tidligere klub Randers FC om otte dage – søndag den 25. juli klokken 14.

Leave a Reply Cancel reply