Efter Nordsjælland-sejr: To OB-spillere på Rundens Hold

Søndag vandt OB med 2-0 over FC Nordsjælland, og her var særligt to OB-spillere velspillende.

Det drejer sig ifølge tipsbladet.dk om Aron Elis Thrandarson og Issam Jebali, og derfor er begge udtaget til Rundens Hold i 17. runde.

Det er anden gang i denne sæson, at islandske Thrandarson vælges til Rundens Hold, mens det er første gang for Jebalis vedkommende.

Thrandarsons begrundelse:

  • Islændingen har sammen med målmand Hans Christian Bernat været OB’s bedste i efteråret, og Thrandarson stod igen stærkt i billedet mod FC Nordsjælland, hvor han havde overtaget på midten. Var stærk i duellerne.

Jebalis begrundelse:

  • En scoring og en assist rundede året af for Issam Jebali, der med sit højt anlagte spil skiftevis begejstrer og får én til at ryste på hovedet. OB har brug for en velspillende Jebali, nu hvor Bashkim Kadrii er gået i stå.

Også hos Superliga er Issam Jebali med på Rundens Hold. Ligaen har valgt to OB-spillere, men det er dog ikke Aron Elis Thrandarson, der har gjort sig fortjent til pladsen ifølge dem. I stedet er det Kasper Larsen.

Issam Jebali har fået gang i formen igen og står noteret for tre mål i de seneste to OB-kampe. Søndag skal han forsøge at gøre kunsten efter, når OB møder Randers på udebane i Sydbank Pokalens kvartfinale.

Leave a Reply Cancel reply