Stor hyldest til OB-legenden: Lars Høgh optages i Hall of Fame

817 kampe, tre mesterskaber og otte A-landsholdskampe, mens han spillede for OB.

Spilleren behøver vel ingen nærmere introduktion. Der er naturligvis tale om legendariske Lars Høgh, der nu er at finde i fodboldens Hall of Fame.

Det oplyser DBU på sin hjemmeside fredag.

Lars Høgh modtog selv nyheden torsdag i Odense, hvor han bor sammen med sin familie.

Han fik overbragt nyheden af Michael Laudrup, der var den første til at blive optaget i Fodboldens Hall of Fame.

– Lars Høgh var en fremragende målmand. Alene 817 kampe for OB igennem 23 år – rekord for en spiller i dansk topfodbold formentlig for altid – understreger hans format og loyalitet, lyder det blandt andet fra Michael Laudrup.

Lars Høgh og familie er stolte over optagelsen.

– Fodbold har betydet rigtig meget for mig i hele mit liv. Det er der, jeg har haft kæmpe oplevelser, både som spiller og som træner. Og det er her, jeg har mødt rigtigt mange fantastiske mennesker, som jeg i dag betragter som nære venner. Både min familie og jeg er meget stolte over optagelsen i Fodboldens Hall of Fame, siger OB-legenden til DBU’s hjemmeside.

Leave a Reply Cancel reply