OB’s træner bliver forfatter næste år

OB’s svenske cheftræner, Andreas Alm, udgiver en roman næste år.

Bogen får titlen “En af elva” (en af elleve, red.), og den vil handle om nogle af de knapt så rare aspekter af fodboldspillet, svenskeren har oplevet i sin tid som cheftræner.

Det skriver svenskeren i en pressemeddelelse ifølge tipsbladet.dk.

– Det er en historie, som du finder i en klub nær dig – måske i din hjerteklub. Den psykologiske tryghed er under angreb af moderne fodbold, og man kan ikke undslippe problemerne, lyder det fra OB-træneren i en pressemeddelelse.

– Jeg skrev bogen for at lufte et støvet skab – den måde, som både sporten og samfundet håndterer det enorme psykologiske pres, der er en del af det, vi laver. Jeg har haft den bedst mulige adgang til elitefodbold de seneste 25 år, og jeg har set moderne fodbold vokse sammen med psykisk sygdom. Både som fænomen og som en realitet, fortæller Alm.

Foruden sin profession som cheftræner, har Andreas Alm også en baggrund som journalist og elitespiller.

Leave a Reply Cancel reply