Franske mestre tester OB-duo

To unge OB’ere i form af Tobias Lund Jensen og Jonathan Foss fra henholdsvis U17- og U19-mandskabet aflægger i denne uge besøg hos de franske mestre fra Lille.

Lund Jensen og Foss får en uges tid til at vise sig frem.

Den franske storklub har fulgt duoen gennem det sidste halve år.

Det fortæller akademichef i OB, Tonny Hermansen, til klubbens hjemmeside.

– Det er interessant, at vi har nogle spillere, som de har fulgt gennem det sidste halve år, og som de synes, det kunne være interessant at få ned til prøvetræning.

– Vi får gjort opmærksom på, at vi har nogle dygtige spillere, som måske kan være aktuelle for en Champions League-klub, og vi sender dem også ned for at gøre andre klubber opmærksomme på, at der er store talenter i Odense Boldklub, siger Hermansen til OB’s hjemmeside.

Tonny Hermansens håb er, at de to unge OB’ere kan se, hvad udlandet har at byde på, og at træningen ikke skiller sig så meget ud.

– Nogle spillere kommer hjem og er imponerede over setuppet i andre klubber, men måske kommer de også til at se, at den træning, man får i udlandet, ikke er så anderledes, end den vi har her i Ådalen.

– Jeg tror, det er en generel oplevelse at komme ned og mærke, hvordan det er at være professionel i en klub på det niveau, og så håber jeg, at de tager de positive ting med hjem, så de når de kommer tilbage efter nytår, så er de klar til at give den en skalle. Men det kan også være, at de kommer hjem og tænker, at vi har en rigtig dejlig klub, og her udvikler vi os, lyder det til sidst fra Hermansen.

Leave a Reply Cancel reply