Italiensk transferjournalist: Eriksen kan vende tilbage til OB

At Christian Eriksen vender hjem til OB er ikke længere noget urealistisk scenarie.

I sidste måned rapporterede B.T., at Christian Eriksen trænede for sig selv sammen med sin personlige træner på de lidt hengemte baner i Ådalen, ikke langt fra fodboldstjernens nuværende bopæl i Hunderup-kvarteret.

Og i denne uge er det så kommet frem, at Christian Eriksen og Inter er nået til enighed om en fælles opsigelse. Det giver mulighed for, at Eriksen kan fortsætte sin karriere i en anden klub – og anden liga – hvor reglerne vedrørende en pacemaker er knapt så stringente.

Dette er tilfældet i Danmark, hvor man gerne må spille med den såkaldte ICD-enhed. Reglerne er dog også noget mere lempelige i Holland, hvor Eriksens forhenværende holdkammerat, Daley Blind, render rundt med en lignende enhed.

Den normalt velinformerede italienske journalist Nicolo Schira peger sågar på Odense Boldklub som en af Eriksens kommende mulighed. Men Eriksens tidligere arbejdsgiver Ajax har også forhørt sig for halvanden måned siden, skriver han på sin Twitter-profil.

Administrerende direktør i Odense Sport & Event, Enrico Augustinus, lagde ikke nogen dæmper på spekulationer, da han udtalte, at OB godt kunne strække sig lidt i jagten på Eriksen.

OB’s nuværende sportschef, Michael Hemmingsen, har dog endnu ikke ønsket at kommentere rygterne. Et skifte vil dog nok også først være aktuelt i det kommende transfervindue, hvor OB’s sportschef hedder Björn Wesström.

Leave a Reply Cancel reply