Blev fyret hos OB i marts – nu rygtes Michelsen til Norge

Der kan vente endnu et udlandsophold for Jakob Michelsen.

Den Tønder-fødte træner, der fik tildelt øgenavnet Mini-Mourinho efter fornemme præstationer hos SønderjyskE, sættes nemlig i forbindelse med det ledige trænersæde hos Eliteserie-klubben Ham-Kam.

Det var Hamar Arbeiterblad, der i første ombæring bragte historien, og nu kan den norske afdeling af Eurosport fortælle, at de har god grund til at tro, at Jakob Michelsen overtager trænersædet hos den norske klub.

Ham-Kam er netop rykket op i Eliteserien – Norges bedste række – men klubben er desperat på jagt efter en træner, efter at klubbens forhenværende træner, Ketil Rekdal, blev kontaktet af storklubben Rosenborg. De tilbød ham en rolle, han simpelthen ikke kunne sige nej til.

Ståle Solbakken har vikarieret i jobbet, for selvom der endnu længe er til sæsonopstart, så er klubben gået i gang med at træne.

Michelsen var omkring Hammarby, inden han vendte snuden hjem til Danmark og OB. Her var han træner fra 2018 og frem til marts 2021, hvor han blev afskediget efter et 0-3-nederlag på hjemmebane til Brøndby.

Leave a Reply Cancel reply