Om os

Vores logo siden efteråret 2013. Grafik: Mark H. Christensen

I sommeren 2020 blev der opfordret til at iklæde Odenses bygninger de smukke farver. Den tendens var OB News selvfølgelig en del af. Her ses massevis af trøjer i Nørregade. Foto: Bo Jeppesen

Vi har også en hjemmeside, hvor vi sælger merchandise. Overskuddet herfra går til finansiering af pressedækning i forbindelse med kampene. Foto: Bo Jeppesen

Grundlagt sommeren 2012

OB News kom til verden i sommeren 2012, umiddelbart efter en træningskamp mellem OB og AGF på Odense Atletikstadion.

Baggrunden var, at vi ikke mente, der var et intenst nok fokus på Fyns største fodboldklub.

Det har vi sidenhen forsøgt at rette op på – og vi synes selv, vi er lykkedes ret godt på den front.

Formålet med denne hjemmeside er derfor at knytte os endnu tættere på den medieverden, ligesom vi også har mulighed for at kreere indhold, der egner sig bedst til en hjemmeside, såsom ledere, kommentarer og indlæg.

I dag er der flere end 8.000 OB-tilhængere, der følger med på Facebook, ligesom vi også er aktive på Snapchat, Twitter og Instagram.

Vi er flittig formidler af nyheder vedrørende OB, som står vore hjerter nær. Vi kan derfor ikke undgå at læse med, deltage i debatter, skabe diskussioner og opdatere klubbens tilhængere.

For os er OB News mere end bare et hobbyprojekt.

Derfor bruger vi megen af vores fritid på at grave ned i historier, finde på idéer og generelt bare være maksimalt klædt på til nyhedsformidling af Øens Hold.

De senere år er vi blevet samarbejdspartnere med Stemmer fra Ådalen, som vi jævnligt leverer optakter til, ligesom enkelte redaktionsmedlemmer også deltager i mediets podcasts.

Der er dermed rig mulighed for at følge med på vores rejse, som blot lige er begyndt.

I dag udgør redaktionen fem medlemmer i form af:

Ansvarshavende chefredaktør, Mikkel Hænning

Stifter og journalist, Emil Plovgaard

Skribent og grafiker, Mark H. Christensen

Skribent, Bo Jeppesen

Skribent, Oliver Flöche Boesen

Ønsker du også at støtte os på vores færd? Kontakt obnews@gmail.com og forhør om et samarbejde med lige netop din virksomhed.

Du har, som privatperson, mulighed for at støtte OB News, ved at købe noget af vores merchandise på vores Spreadshirt-shop.

Dér, hvor regnbuen ender…