Blog

Her er ordet frit

Avis: HSV var på plads i Herning – kiggede på Oliver Christensen

22-årige Oliver Christensen har haft megen succes, siden han tog over, da Sten Grytebust i 2019 skiftede til F.C. København. Det er blevet til en landsholdskamp og utallige kampe i Superligaen med fine præstationer til følge. Og den tyske storklub HSV har også lagt mærke til målmandens solide færdigheder. Den store, tyske avis Bild erfarer,Continue reading “Avis: HSV var på plads i Herning – kiggede på Oliver Christensen”

Medie: Mikkel Desler skifter til Frankrig

Den tidligere OB-spiller Mikkel Desler skifter klub. Desler, som spillede for OB’s førstehold fra 2014 til 2019, har gjort sig bemærket hos norske Haugesund, for hvem han også har spillet europæisk fodbold. Flere klubber har haft et godt øje til Mikkel Desler, blandt andre Krylja Sovetov, der tidligere på sommeren afgav et bud, men somContinue reading “Medie: Mikkel Desler skifter til Frankrig”

OB’s nye anfører forklarer: Sådan vil vi gerne spille under Alm

OB fik en drømmestart på denne sæson, da fynboerne fredag slog FC Midtjylland på en notorisk svær udebane. Bashkim Kadrii og Jørgen Skjelvik sørgede for Striwernes to mål. Selvom de fynske gæster var presset i store perioder, lykkedes det dem også at tage kontrol over dele af kampen, og særligt mod slutningen stod der OBContinue reading “OB’s nye anfører forklarer: Sådan vil vi gerne spille under Alm”

Alm efter sjælden sejr i Herning: En drømmedebut

Der kom tre point på kontoen, da OB fredag eftermiddag gæstede FC Midtjylland. Efter 15 minutters spil bragte Bashkim Kadrii fynboerne i front. Føringen holdt til pause. Et kvarter inde i den anden halvleg udlignede Pione Sisto dog for værterne, og dermed så sejrsmissionen ganske svær ud. OB’erne gav dog ikke op, selvom der skulleContinue reading “Alm efter sjælden sejr i Herning: En drømmedebut”

OB stjæler sejren i de døende minutter

OB slog fredag eftermiddag noget overraskende FC Midtjylland med 2-1 i Superligaens første runde. Fynboernes mål blev sat ind af Bashkim Kadrii i det 15. minut og Jørgen Skjelvik i tillægstiden. Rundt om kampen Vicemestrene indbød til dans på eget græstæppe fredag eftermiddag. 5.000 tilskuere var lukket ind i ulvenes hule, der var gloende varm.Continue reading “OB stjæler sejren i de døende minutter”

Første officielle OB-kamp for Alm: Frustreret over skader

Fredag aften skal OB i aktion i en betydende kamp igen, efter at Superliga-bolden har ligget stille i knap to måneder. Der venter svær modstand i form af vicemestrene fra FC Midtjylland, der dog formentlig også har en europæisk kamp i næste uge mod Celtic i tankerne. Kampen er samtidig Andreas Alms første officielle kampContinue reading “Første officielle OB-kamp for Alm: Frustreret over skader”

Hvad kostede corona økonomisk for OB?

2020 var ikke et normalt år på mange parametre. Coronavirusset satte sit præg på verdenen siden midten af marts – og det betød mange forandringer. Blandt andet blev en af de vigtige indtægtskilderne for klubberne i Superligaen fjernet, da tilskuere ikke længere måtte komme på stadion. Omsætningen steg markant i OB, mens årets resultat faldtContinue reading “Hvad kostede corona økonomisk for OB?”

Hemmingsen afslører: Forsvarsspiller med kontraktudløb stopper til sommer

ODENSE: Oliver Lund er efter alt at dømme fortid i OB til sommer. Det fortæller Michael Hemmingsen til Sport Fyn efter torsdagens træning på bane 1 i Ådalen. Oliver Lund har optrådt i startopstillingen i 14 ud af indtil videre 23 OB-kampe i denne sæson, men fremover er der altså ikke behov for hans egenskaberContinue reading “Hemmingsen afslører: Forsvarsspiller med kontraktudløb stopper til sommer”

Avis: Henrik Hansen også en del af OB efter sommerferien

ODENSE: Onsdag skrev Fyens Stiftstidende, at Henrik Hansen havde været i dialog med AGF om jobbet som assistenttræner i den aarhusianske klub. Men torsdag skriver selvsamme avis så, at den konstituerede midlertidige manager, Michael Hemmingsen, slår fast, at Henrik Hansen også er en del af OB efter sommerferien. “Ja, Henrik Hansen fortsætter, for han erContinue reading “Avis: Henrik Hansen også en del af OB efter sommerferien”

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


Follow My Blog