Nyheder

Velkommen til OB News

Her vil du kunne læse seneste opdateringer fra klubben, der holder til i Ådalen.

Seneste nyheder omhandlende Odense Boldklub

Nyhedsbørsen

Blev fyret hos OB i marts – nu rygtes Michelsen til Norge

Der kan vente endnu et udlandsophold for Jakob Michelsen. Den Tønder-fødte træner, der fik tildelt øgenavnet Mini-Mourinho efter fornemme præstationer hos SønderjyskE, sættes nemlig i forbindelse med det ledige trænersæde hos Eliteserie-klubben Ham-Kam. Det var Hamar Arbeiterblad, der i første ombæring bragte historien, og nu kan den norske afdeling af Eurosport fortælle, at de harContinue reading “Blev fyret hos OB i marts – nu rygtes Michelsen til Norge”

Medie: Albansk offensivspiller meldes på vej til OB

OB har scoret 25 mål i indeværende Superliga-sæson. Fraregner man storsejren på hjemmebane mod Vejle Boldklub, der endte 6-0 til fynboerne, ser det imidlertid mere fattigt ud på målkontoen. Derfor er OB angiveligt også på jagt efter en offensivspiller, der kan tilbyde noget mere kreativitet til spillet. Ifølge det albanske medie Panorama Sport, har OBContinue reading “Medie: Albansk offensivspiller meldes på vej til OB”

Han spillede aldrig en kamp for OB, men fortjenesten var enorm

Låge nummer 17 i bold.dk‘s julekalender bød på en helt særlig historie, der vedrører Odense Boldklub. Mediet kigger tilbage på en tid, hvor Kim Brink var sportsdirektør i klubben, og det gik ikke stille for sig. En af de mange handler, som Kim Brink foretog sig i sin tid som direktør i klubben, involverede blandt